Fotografie.

Bij PakiloMedia zijn we gespecialiseerd in het creëren van visuele verhalen door middel van fotografie. Of het nu gaat om bedrijfsfoto's, productfotografie, portretten of evenementenfotografie, ons team staat voor je klaar om jouw verhaal te vertellen.


We luisteren naar jouw wensen en leggen beelden vast die de essentie van jouw verhaal vastleggen. Fotografie is een krachtig middel om op te vallen en de identiteit van je merk te versterken.

Beeldend. Versterkend. Authenticiteit.

Beeldend.

Versterkend.

Authenticiteit.

━━ FOTOGRAFIE
Beelden die spreken.
Portretfotografie.

Bij portretfotografie ontdek je de magie van het vastleggen van jouw unieke persoonlijkheid voor de lens. We creëren een ontspannen sfeer en leggen samen karaktervolle portretten vast die niet alleen je essentie vangen, maar ook je online aanwezigheid versterken met beelden die spreken.

Bedrijfsfotografie.

Bij bedrijfsfotografie gaat het niet alleen om het maken van foto’s. Het draait om het vastleggen van de ziel en identiteit van jouw bedrijf. Onze foto’s vertellen het verhaal van jouw onderneming en voegen een professionele uitstraling toe aan jouw merk, zowel online als offline.

Productfotografie.

Bij ons gaat productfotografie verder dan alleen het maken van foto’s. We leggen de essentie en unieke kenmerken van jouw producten vast. Onze foto’s brengen je producten tot leven en voegen een professionele uitstraling toe aan je merk, zowel online als offline.

Interesse gewekt?
━━ WERKWIJZE
Hoe gaan we te werk.

Kennnismaking.

We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we jouw visie verkennen, zodat we een duidelijk beeld krijgen van jouw behoeften en hoe we daaraan kunnen voldoen.

Pre-Productie.

In de pre-productiefase plannen we alle details van de fotoshoot, zoals locatie, datum, en de props. We stellen een shotlist op en bespreken eventuele specifieke eisen of voorkeuren die je hebt.

Productie.

Tijdens de productiefase voeren we de fotoshoot uit volgens het plan. We zorgen voor een professionele en ontspannen sfeer, waarin we jouw visie tot leven brengen.

Post-Productie.

Na de fotoshoot beginnen we met de post-productie. Dit omvat het bewerken van de beelden om ervoor te zorgen dat ze perfect aansluiten bij jouw visie en gewenste uitstraling.

Oplevering.

Zodra de bewerking is voltooid, leveren we de eindresultaten aan jou. We zorgen ervoor dat de foto’s worden geleverd in het gewenste formaat en binnen de afgesproken deadline. 

Vooruit Denken.

Tot slot kijken we samen met jou naar de toekomst, waarbij we mogelijkheden bespreken voor verdere samenwerking en nieuwe projecten, altijd met jou in gedachten.

━━ VEELGESTELDE VRAGEN
Ontdek antwoorden op je vragen.
Wat zijn de kosten voor fotografie?
De kosten voor fotografie kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de fotoshoot, het aantal benodigde foto's, eventuele nabewerking of retoucheren, de locatie en eventuele extra's zoals reiskosten.
Waarom is goede fotografie belangrijk?
Goede fotografie is essentieel omdat het een krachtig visueel middel is dat je verhaal kan vertellen, emoties kan overbrengen en een blijvende indruk kan achterlaten op je doelgroep. Het draagt bij aan de uitstraling en geloofwaardigheid van je merk of bedrijf.
Waar kan ik de foto's voor inzetten?
De foto's kunnen op verschillende manieren worden ingezet, zoals op je website, sociale media, drukwerk (zoals flyers en brochures), presentaties, marketingmateriaal en advertenties. Ze kunnen ook worden gebruikt voor persoonlijk gebruik, zoals voor familieportretten of evenementen.
Hoelang duurt het voordat ik mijn foto's ontvang?
In de meeste gevallen ontvang je binnen enkele dagen tot een paar weken een voorproefje van de foto's, waarna de definitieve selectie en bewerking nog wat extra tijd kunnen kosten.
Hoe bereid ik mij voor op een fotoshoot?
Een succesvolle fotoshoot bij PakiloMedia begint met een grondige voorbereiding en een georganiseerde locatie. We informeren je team over de datum, tijd en locatie van de shoot en geven duidelijke richtlijnen over de gewenste kledingstijl die past bij jouw bedrijf. Het is van essentieel belang dat iedereen zich comfortabel voelt en begrijpt wat het doel van de fotoshoot is, zodat de foto's nauwkeurig de bedrijfscultuur en -waarden van PakiloMedia weerspiegelen. Ons team staat klaar om een ontspannen sfeer te creëren en het proces soepel te laten verlopen.
━━ CONTACT
Samenwerken begint hier, stuur ons een bericht!

Bellen of Appen.

+31 6 42007235

Bezoekadres.

Het Ravelijn 1-11,
8233 BR Lelystad

Zij gingen je voor.

PakiloMedia.

Het Ravelijn 1-11
8233 BR, Lelystad

M: info@pakilomedia.nl
T: +31642007235

KvK: 71301690

Stage Lopen?

Copyright © 2024 PakiloMedia. Alle rechten voorbehouden.
Algemene Voorwaarden