Onze Paketten.

Met een sterke nadruk op creativiteit, kwaliteit en efficiëntie, streven wij ernaar om een frisse kijk op de wereld te bieden door middel van video, terwijl we onze opdrachtgevers helpen hun communicatie- en marketingdoelen te bereiken. Ons doel is om uw verhaal op een boeiende manier te vertellen aan uw doelgroep, en onze ervaring en expertise stellen ons in staat dit op een krachtige manier te realiseren.

Let's Plan. Design. & Create.

━━ PAKETTEN
Maatwerk pakketten voor jouw wensen.

Sterke Start.

Met Sterke Start krijg je de basis voor je video, foto, of podcastprojecten. Betaalbaar en betrouwbaar, zonder poespas. Perfect voor wie een goede start wil maken zonder te veel uit te geven. Ideaal voor kleine bedrijven en starters die kwaliteit zoeken voor een scherpe prijs.

✓ Crew van 1 of 2 man
✓ Globaal concept
✓ Geheel in lijn met de huisstijl
✓ 1 Aanpassingsronde

Goed Verhaal.

Goed Verhaal biedt je professionele videografie, fotografie en podcasts die indruk maken. Hoge kwaliteit met een persoonlijk tintje, voor een prijs die klopt. Vertel je verhaal op de juiste manier met heldere beelden en geluiden. Een perfecte keuze voor bedrijven die willen opvallen.

✓ Crew van 2 of 3 man
✓ Globaal concept
✓ Geheel in lijn met de huisstijl
✓ Uitgebreide Apparatuur
✓ Uitgebreide Nabewerking
✓ 2 Aanpassingsronde’s

Perfecte Plaat.

Met de Perfecte Plaat krijg je topkwaliteit in video, foto, en podcast. Voor wie alleen het beste goed genoeg is. Wij zorgen voor een resultaat dat gezien en gehoord mag worden. Perfect voor grote projecten en professionele presentaties die uitblinken.

✓ Crew van 2 of 4 man
✓ Uitgebreid concept
✓ Creatieve Adviesdiensten
✓ Geheel in lijn met de huisstijl
✓ High-End Apparatuur
✓ Uitgebreide Nabewerking
✓ Gepersonaliseerde grafische elementen
✓ 2 Aanpassingsronde’s

━━ VEELGESTELDE VRAGEN
Ontdek antwoorden op je vragen.
Wat houdt elk pakket precies in?
Elk van onze pakketten is zorgvuldig samengesteld om verschillende behoeften te dekken. Van basis videoproducties tot uitgebreide pakketten die ook fotografie en podcasting omvatten. Op onze pakketpagina vind je gedetailleerde beschrijvingen van wat elk pakket biedt.
Kan ik diensten uit verschillende pakketten combineren?
Absoluut! We begrijpen dat elk project uniek is. Je kunt diensten uit verschillende pakketten combineren om een op maat gemaakt pakket te creëren dat perfect bij jouw project past.
Wat als ik na het boeken van een pakket mijn keuze wil wijzigen?
Wij bieden flexibiliteit om pakketkeuzes aan te passen tot een bepaald punt in het proces. Als je wijzigingen wilt aanbrengen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we de aanpassingen zonder extra kosten kunnen verwerken.
Is er ondersteuning beschikbaar na de oplevering van het project?
Absoluut, wij bieden na oplevering ondersteuning om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eindproduct. Mochten er vragen of aanpassingen nodig zijn, staat ons team klaar om je te helpen en zorgen we voor een soepele afronding van elk project.
Biedt PakiloMedia ook spoedservices aan voor last-minute projecten?
Ja, we bieden spoedservices aan voor projecten die snelle aandacht vereisen. Afhankelijk van de beschikbaarheid van ons team en de benodigde middelen, doen we ons best om aan jouw last-minute behoeften te voldoen. Neem contact op voor meer details over de beschikbaarheid en extra kosten voor deze service.
━━ CONTACT
Samenwerken begint hier, stuur ons een bericht!

Bellen of Appen.

+31 6 42007235

Bezoekadres.

Het Ravelijn 1-11,
8233 BR Lelystad

Zij gingen je voor.

PakiloMedia.

Het Ravelijn 1-11
8233 BR, Lelystad

M: info@pakilomedia.nl
T: +31642007235

KvK: 71301690

Stage Lopen?

Copyright © 2024 PakiloMedia. Alle rechten voorbehouden.
Algemene Voorwaarden